Slide background

Slide background
Slide background
Slide background

grasteelt


IMG_5851

Sinds een aantal jaren produceren wij een hoogwaardig kwaliteits paardenruwvoer genaamd Goodwill Horsepower. Deze grasteelt is een gecontroleerde teelt op basis van Italiaans raaigras. Het zaaien, bemesten, oogsten en verpakken gaat volgens strikte vaste regels. Dit resulteert in een super- en haast uniek product in zijn soort. De Goodwill Horsepower wordt zelfs aanbevolen door gerenommeerde dierenartsen.

Kenmerken
– onkruid- en schimmelvrij
– vrij van bestrijdingsmiddelen
– hoog in energie
– laag in eiwit
– veel ruwe celstof (grove structuur)
– laag in suiker
– laag ruwe as (geen zand)
– neutrale pH (dus niet zuur ruikend)
– super smakelijk en dus zeer geschikt voor moeilijk etende paarden
– hoog mineralen gehalte
– stofvrij en zeer geschikt voor hoestende paarden

Verpakking
Wij produceren dit product in grote gewikkelde balen van 600 kg en voor de kleine verbruiker hebben we ook gesealde pakken van 25 kg in ons productgamma. Ook ideaal om mee te nemen naar wedstrijden. We hebben een kiepaanhangwagen die het eenvoudig maakt om met een personenwagen met trekhaak ook de grote balen te vervoeren. Deze kiepaanhangwagen kunt u gratis gebruiken.

Voeradvies
De aanbevolen dagelijkse voerhoeveelheid van een paard van 600 kg is zo´n 8 tot 10kg. Goodwill Horsepower is niet geschikt om onbeperkt te voeren. Naast het voeren van de aanbevolen hoeveelheid Goodwill Horsepower is extra krachtvoer overbodig voor een recreatie paard in de lichte sport. Een kleine hoeveelheid kruidenmuesli is ruim voldoende.

Heeft u interesse in de Goodwill Horsepower of heeft u andere vragen over dit onderwerp twijfel niet en neem vrijblijvend CONTACT op.