Slide background

Slide background
Slide background
Slide background

land gevraagd!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Landbouwgrond
Voor onze GRASTEELT zijn we op zoek naar wisselende percelen landbouwgrond. Liefst qua oppervlakte groter dan 2ha. Grond die tijdelijk niet geschikt is voor rooivruchten. Heeft u structuurgevoelig perceel, kapot gereden bij het bewerken en oogsten? Grond waar geen opbrengst te behalen is en die toe is aan een opknapbeurt? Blijf dan niet doormodderen en kies voor de zekerheid van een vaste opbrengst door verhuren. De zorgvuldige GRASTEELT door Stal Goodwill heeft bewezen een flinke impuls te geven aan dit soort zorgenkindjes. De bodemstructuur hersteld sneller, natte plekken verdwijnen en de draagkracht van de grond verbetert. We hebben inmiddels diverse praktijkvoorbeelden waar het resultaat haast verbluffend is te noemen.

Weidegrond
Tevens zijn we op zoek naar weidegrond voor de VEULENOPFOK. We zoeken specifiek naar percelen, geen natuurweiden, die qua oppervlakte groter zijn als 1ha. Bij voorkeur in de regio Zuid-Beveland en liefst omheind met schrikdraad. Voordelen voor de eigenaar van grond is een leuke bestemming voor de lege weide zonder zorgen. Toezicht, onderhoud en de risico´s zijn tijdens de periode van verhuur uiteraard voor Stal Goodwill.

Procedure
Heeft u grond beschikbaar wat u wil verhuren neem dan aub vrijblijvend CONTACT op. We maken dan een afspraak om het perceel gezamenlijk te bekijken, zodat we een goede beoordeling van de grond te kunnen doen. Bij een positief resultaat proberen we samen een overeenkomst vast te leggen.