Slide background

Slide background
Slide background
Slide background

Bedankt voor de interesse in ons bedrijf.  Deze onderneming wordt al generaties lang aangestuurd door de familie Langebeke. Voorheen een traditioneel landbouwbedrijf gecombineerd met veeteelt. Tegenwoordig vooral een handelsonderneming die diergerelateerde producten aanbiedt.

In het winkelgedeelte met twee verdiepingen en een vloeroppervlakte van zo’n 250 m2 (???) kunt u o.a. terecht voor voer, strooisels en accessoires voor praktisch alle dieren. Ons grote magazijn zorgt ervoor dat we bijna nooit misgrijpen en ook het juiste adres zijn voor het leveren van grote aantallen van de producten waar u behoefte aan heeft.

Het paradepaardje van het aanbod is de eigen geteelde Goodwill Horsepower. Dit is een kuilgras van hoogwaardige kwaliteit die in grote en kleine gesealde pakken verkrijgbaar is. Het vervaardigingsproces van het zaadje tot aan het verpakken wordt vakkundig begeleid door Stal Goodwill en is uniek in zijn soort.

Naast het handelsgedeelte bieden we ook een onderdak aan voor uw veulen. In de winterperiode kunnen de veulens terecht in ons stalgedeelte in het bedrijf en tijdens de zomerperiode beschikken we over een aantal prachtige uitgestrekte percelen met weidegrond.

Meer gedetailleerde informatie vindt u door op de buttons hieronder of de menubalk bovenaan deze pagina te klikken.