Slide background

Slide background
Slide background
Slide background

veulenopfok


header9

 

Stal Goodwill is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populair adres voor veulenopfok. Grote en kleine paardenhandelaren, professionele fokkers, maar ook particuliere paardenliefhebbers weten Goodwill massaal de weg te vinden om hun jonge paard(en) tijdelijk bij ons onder te brengen.

Tijdens het zomerseizoen vertoeven de veulens dag en nacht buiten waar ze op kunnen groeien in één van de prachtige weides die Stal Goodwill te bieden heeft. Deze liggen in een rustieke en natuurrijke omgeving rondom het dorp Heinkenszand. U kunt te alle tijde en zonder aankondiging uw paard(en) bezoeken, maar het is niet toegestaan de weide te betreden zonder vooraf toestemming hebben gevraagd aan Jan. We verzoeken uw echter de paarden niet bij te voeren. Dit kan voor onrust in de groep zorgen.

De veulens staan onder toezicht van Stal Goodwill en worden meerdere keren per dag bezocht. Ook staat Goodwill garant voor voldoende drinkwater en voedsel, zodat het groeiproces niet verstoord wordt als het bijvoorbeeld langdurig droog is er geen voldoende groen meer op de weides staan.

Wegens stijgende vraag naar mogelijkheden voor veulenopfok zijn we momenteel op zoek naar extra weidegrond. Heeft u interesse om u weidegrond te verhuren of weet u nog iemand die dit eventueel wil kijk dan op LAND GEVRAAGD of neem direct CONTACT op met Jan aub.

Tijdens de winterperiode hebben we de beschikking over een open loopstal. In de stal op ons EIGEN TERREIN worden de paarden in groepen van 6 ondergebracht. De voeding bestaat uit hooi, HOOGWAARDIG KUILVOER, brokken en mineralen en wordt door ons verzorgt. Na frequent mestonderzoek vindt ook ontworming plaatst. De paarden gaan regelmatig met groep naar buiten in de paddok of wei.

Transport van uw veulen(s) behoort tot de mogelijkheden indien u niet over een trailer of ander geschikt vervoersmiddel beschikt.

Heeft u interesse in de veulenopfok bij Stal Goodwill of heeft u andere vragen over dit onderwerp twijfel niet en neem vrijblijvend CONTACT op.